Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που, αποδεδειγμένα φθείρουν μια σχέση. Η σχέση που θεωρείται δεδομένη, συχνά οδηγεί σε αδιαφορία ή παραμέληση. Επίσης, φαινόμενα κακής συμπεριφοράς, ακριβώς επειδή θεωρούμε ότι το έτερον ήμισυ θα ανεχτεί τα πάντα. Τέλος, η περιφρόνηση είναι το πιο ακραίο δείγμα λανθάνουσας συμπεριφοράς που μπορεί να τελειώσει μια σχέση.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − 6 =