Μετά από πρωτοβουλία του Μηνά Φαρδούλη Πυροσβέστη κάτοικου Λογοθετιανίκων καθαρίστηκε επιτέλους από τα πολλά συσσωρευμένα σκουπίδια μηνών η παραλία και το πάρκινκ του Λυκοδήμου.

Η παραλία Λυκοδήμου που αποτελεί κόσμημα για τα Λογοθετιάνικα και για ολόκληρα τα Κύθηρα εδώ και πολλούς μήνες παρουσίαζε εικόνα ντροπής από τα πολλά συσσωρευμένα σκουπίδια που ήταν διάσπαρτα.

Παρά τις αναρτήσεις των δυο τοπικών ΜΜΕ adellinfm.blogspot.com και kythera.news, δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έκαναν τίποτα.

Με πρωτοβουλία του ο Μηνάς Φαρδούλης ορμώμενος από την αγανάκτηση για τις εικόνες ντροπής προχώρησε χθες στον εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής χρησιμοποιώντας το όχημα του και τον προσωπικό του χρόνο γιατί αγαπά το χωριό του και τον τόπο του.

Μάζεψε οκτώ  σακούλες με σκουπίδια (γυαλιά, σακούλες, σπασμένα μπουκάλια κ.λ.π) και τα μετέφερε με το όχημα του στους πλησιέστερους κάδους.

Στη συνέχεια διαμόρφωσε τους χώρους με τσουγκράνα και τοποθέτησε πινακίδα σε εμφανές σημείο.

blank

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα, πριν λίγες μέρες ήμουν στη παραλία του Λυκοδημου και ήταν πεντακάθαρη, χωρίς σκουπίδια, χωρίς πλαστικά, γυαλιά κ.α. Μπράβο σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 + thirteen =