stil-apopsi

Από την Έδεσσα στα Κύθηρα, 10 ώρες δρόμος. Και κάτι ψιλά στο πλοίο. Η Πωλίνα είναι πρωτοδιόριστη εκπαιδευτικός στο νησί της Αφροδίτης και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της. Και όχι απλά δεν τον κρύβει αλλά γυρεύει να τον μοιραστεί. Όχι με έναν κλειστό κύκλο γνωστών, συγγενών και φίλων αλλά με κάτι περισσότερο από 30 χιλιάδες συνανθρώπους της. Βλέπετε, η Πωλίνα διατηρεί κανάλι στο YouTube, το “PolinasBeauty”, όπου “ανεβάζει” vlogs που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, στις οποίες κυρίαρχη θέση κατέχουν τα ταξίδια και τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Τα δύο από τα πέντε, μάλιστα, τελευταία της βίντεο, έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το νησί μας. Στο πρώτο, εξιστορεί, βήμα προς βήμα την “Οδύσσεια” της μετάβασής της από τον τόπο της στο Τσιρίγο στα τέλη του καλοκαιριού με την ευκαιρία του διορισμού της, τις περιπέτειες του ταξιδιού, την “γαλέρα” στην αναζήτηση σπιτιού που είχε γρήγορα ευτυχή κατάληξη και την πρώτη της επαφή με τις παραλίες, τα χωριά και τα τοπικά προϊόντα των Κυθήρων. Όλα αυτά με στιγμιότυπα του ταξιδιού, πλάνα από το υπέροχο σπίτι της στη Χώρα και περάσματα σε μέρη που όλοι αγαπάμε σε τούτο τον τόπο.

Στο δεύτερο, έχοντας πλέον πάρει μια πρώτη εσάνς από την αύρα του τόπου, παρουσιάζει τα Κύθηρα στο έμπα του φθινοπώρου. Παρέα με συνεδρίες beauté, συνταγές μαγειρικής και εξορμήσεις στο ανεμοδαρμένο Καψάλι. Διατυπώνοντας την ερώτηση προς τον εαυτό της αλλά και το κοινό που την ακολουθεί για το αν θα γίνει τελικά χειμερινή κολυμβήτρια στα Κύθηρα.

Απολαύστε τη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × four =