Στο νοσοκομείο «Αττικόν» η Μάρω Κοντού

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» εισήχθη εσπευσμένα τη Δευτέρα (15/06) η σπουδαία και ιδιαιτέρως αγαπητή ηθοποιός Μάρω Κοντού, η οποία νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική.

Την είδηση για τη νοσηλεία της 92χρονης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός. Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός προσήλθε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας, όπου και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της, προκειμένου να τεθεί υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

«Το πρόβλημά της είναι σοβαρό»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ αποτυπώνουν την κρισιμότητα της κατάστασης, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημά της είναι σοβαρό. Ευχόμαστε να τα καταφέρει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρω Κοντού αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα ένα πρόβλημα στους πνεύμονες, για το οποίο ακολουθούσε ειδική θεραπευτική αγωγή στην οποία και ανταποκρινόταν θετικά. Ωστόσο, ένα ξαφνικό καρδιολογικό πρόβλημα ήταν αυτό που επέβαλε την άμεση μεταφορά και νοσηλεία της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Αττικόν» βρίσκεται στο πλευρό της, διενεργώντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό να εκφράζουν από την πρώτη στιγμή τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και ξεπέρασμα αυτής της σοβαρής περιπέτειας υγείας.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή Ειδήσεων

Πέθανε ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Τσουκαλάς

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Τσουκαλάς,...

Διακόφτι: Πάνω από 30 εθελοντές καθάρισαν την παραλία από τα συντρίμμια του σκάφους

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο εθελοντικό κάλεσμα για...

Live μουσική στη Φυρή Άμμο Καλάμου την Πέμπτη 20 Αυγούστου

Οι «Εμείς και Ερμής» δίνουν live στην παραλία, σε...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνική επιτυχία η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους

Η μείωση του δημόσιου χρέους είναι εθνικό καθήκον, τονίζει...

Εθελοντικός καθαρισμός στο Διακόφτι μετά την προσάραξη του σκάφους

Εθελοντική δράση καθαρισμού οργανώνεται την Τετάρτη 19 Αυγούστου, από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img