Τρί, 16 Δεκ 2025
14.9 C
Cythera

Στέλλα Κονιτοπούλου: Ξεσήκωσε με τα τραγούδια της την Αγία Πελαγία

Η μεγάλη επιτυχία της συναυλίας με την σπουδαία και καταξιωμένη στο χώρο ερμηνεύτρια του νησιώτικου τραγουδιού Στέλλα Κονιτοπούλου ήταν αναμενόμενη.

Ένα από τα καλύτερα γλέντια των τελευταίων ετών στα Κύθηρα στήθηκε το Σαββατόβραδο 30 Ιουλίου στο λιμάνι της Αγίας Πελαγίας, στο λιμάνι που έγινε πίστα χορού, για μικρούς και μεγάλους από την αρχή της εκδήλωσης μέχρι το τέλος.

Έτσι βέβαια γίνεται πάντοτε όταν στο μικρόφωνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του νησιώτικου τραγουδιού με τεράστια δισκογραφική πορεία η Στέλλα Κονιτοπούλου, που ήταν πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς.
Το πρόγραμμα ήταν καταπληκτικό με πολλά παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια αλλά και με τσιριγώτικα! Πάρα πολύς ήταν ο κόσμος που χόρεψε με το κέφι στο κατακόρυφο στο ζεστό βράδυ του καλοκαιριού. Την εκδήλωση πραγματοποίησαν η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθήρων.
Reportage:Adeline FM

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Κονδύλια λιμνάζουν, λιμάνια καταρρέουν, αλλά «ευλογούν» τους λιμενίσκους

Την ώρα που η κυβέρνηση παρουσιάζει τα ελληνικά λιμάνια...
01:06:56

Μητσοτάκης: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα

Το μήνυμα ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ» είναι «από τις τελευταίες...

Η ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση πριν και μετά από μια δασική πυρκαγιά: Μύθοι και πραγματικότητα

Επανέρχομαι μετά από οκτώ χρόνια.  Άραγε μάθαμε  κάτι από...

Ευχές στο νησί

Ήταν μια χρονιά μεγάλη και γεμάτη. Μια χρονιά που...

Γενική Συνέλευση Δημοτικής Κοινότητας Καραβά

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καραβά καλεί τους κατοίκους...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img