man under waterfall, waterfall, strong

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία του μετεωρολογικού σταθμού Φρατσίων, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι Τσιριγώτες τον συμβουλεύονται σε καθημερινή βάση για να ενημερωθούν για τα επίπεδα βροχοπτώσεων στο νησί μας.

Εκπληκτικός Βροχερός Δεκέμβρης

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν αγαπητοί μας συμπατριώτες για τις βροχές! Σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό Φρατσίων μέχρι σήμερα 13 Δεκέμβρη έχουμε βροχοπτώσεις 148mm ενώ ακόμη δεν συμπληρώσαμε το «πρώτο μισό» του μήνα. Απρόσμενα καλές βροχοπτώσεις όταν ο ιστορικός μέσος όρος ολόκληρου του Δεκέμβρη είναι 115mm. Αν θέλετε να έχετε μία συνοπτική εικόνα των ιστορικών δεδομένων μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο εδώ:

https://visitkythera.com/el/kairos/ 

Αν συνεχίσει έτσι ο Δεκέμβρης, θα υπερκεράσει τις χαμηλές βροχοπτώσεις του περασμένου Νοέμβρη και θα μιλάμε για διαχρονικό ρεκόρ Δεκεμβρίου.

Λίγα λόγια για το σταθμό

Ο σταθμός εγκαταστάθηκε στο δημοτικό κτίριο των Φρατσίων με δαπάνες του Εθνικού Αστεροσκοπίου Αθηνών, με την φιλοξενία του Δήμου μας και την ευθύνη συντήρησης των εταιρειών Αστρολάβος και Kappagram. Έκτοτε η ενημέρωση για τα μετεωρολογικά δεδομένα δείχνει να ικανοποιεί τους Τσιριγώτες σε μεγάλο βαθμό. Το επόμενο διάστημα προβλέπονται τεχνικές αναβαθμίσεις στην ηλεκτροτροφοδοσία του με την προμήθεια μονάδων UPS.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + 7 =