Δύο ακόμη υποψηφιότητες συστήθηκαν στους πολίτες από την παράταξη «Καινούργια Μέρα» του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιου Χαρχαλάκη.

Διαβάστε τα μηνύματά τους:

Σταματίνα (Ματίνα) Βάρδα

Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στα Κύθηρα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κυθήρων το 1996. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, από το οποίο έλαβε το Πτυχίο της. Έκανε την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε κατάστημα του Πειραιά. Από τα μαθητικά της χρόνια βοηθούσε στις τουριστικές επιχειρήσεις της οικογένειάς της στο Καψάλι, το Λιβάδι και τον Ποταμό Κυθήρων. Έχει ενεργό συμμετοχή στους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων στα οποία φοιτούν τα παιδιά της, καθώς και στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο της Αγίας Πελαγίας. Από το 2021 εργάζεται στο Δήμο Κυθήρων ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου με ποικίλες και σημαντικές αρμοδιότητες. Αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Στράτου Χαρχαλάκη, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυνατότητες και τη δουλειά του Δημάρχου μας για το καλό των νησιών μας και θέλοντας να συνεισφέρει και εκείνη στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014.

Κωνταντίνα (Ντίνα) Φατσέα

Γεννήθηκε στα Κοντολιάνικα Κυθήρων το 1959. Αποφοίτησε από το Λύκειο Κυθήρων, φοίτησε σε Σχολή Νοσηλευτικής και εργάστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για πάνω από 20 χρόνια ως εργαλειοδότρια χειρουργείων. Σήμερα είναι συνταξιούχος και κατοικεί μόνιμα στα Κύθηρα.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × one =