spyros kasimatis chytra kapsali kythira

Με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο Σπύρος Κασιμάτης ανακοινώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την απόφασή του να σταματήσει τις ξεναγήσεις στη Χύτρα. Διαβάστε αναλυτικά:

«Καλησπέρα, Σπύρος εδώ. Κλείσιμο καλοκαιριού και απολογισμός. Εγώ, παίδες, την κάνω…
Αφού ομόφωνα παίρνονται οι αποφάσεις στην Εγχώριο από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ομόφωνα αποφασίζω με όλες τις φωνές μέσα μου να σταματήσω για πάντα τη ξενάγηση μου στη Χύτρα.

Εκτός αν αλλάξει κάτι, εκτός αν αλλάξουν οι άνθρωποι και οι πρακτικές τους. Αυτές οι εκδικητικές, παράλογες, ανυπόστατες, αμφιβόλου νομιμότητας που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν και οι καινούριες «κοτσάρω μιαν απόφαση στην Διαύγεια χωρίς να σε ενημερώσω και σου χρεώνω 2€ σε κάθε εισιτήριο (μωρά, παιδιά, επίσημοι, όλοι) γιατί έτσι γουστάρω» πρακτικές που σκοπό έχουν να με εξοντώσουν.

Με ρωτήσατε πάρα πολλοί, αυτό το καλοκαίρι, τι γίνεται με την Εγχώριο. Το θέμα δεν είναι μόνο το τι γίνεται αλλά κυρίως το τι κάνουμε γι’ αυτό. Πάντα το θέμα είναι στο τι κάνουμε. Πάντα. Μόνος μου δε μπορώ. Προσπάθησα αλλά μόνος μου δε μπορώ.

Αυτό το post, λοιπόν, λειτουργεί ως αντίο. Αντίο σε 29 χρόνια εκδρομές, γέλια, περιπέτειες, άγχη, ξεναγήσεις, φιλίες και αναμνήσεις, όπως τα ξέραμε.

Γι’ αυτό, θέλω να κλείσω σα μια μεγάλη γιορτή. Καλώ όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού στο νησί (ξενοδοχεία, δωμάτια, εστιατόρια, μπαρ) στα τελευταία δρομολόγια αυτών των ημερών. Να δείτε από κοντά την ξενάγηση του Σπύρου. Δωρεάν για όλους τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες. Οι μπατζανάκηδες και τα μακροξαδέρφια σας θα πληρώσουν κανονικό εισιτήριο, ε, δε βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε-έξι.

Πάρτε με, λοιπόν, τηλέφωνο (6974022079) και πείτε μου ποια μέρα σας βολεύει από Παρασκευή 10/9 έως και Δευτέρα 13/9, που θα είναι τέλειος ο καιρός.

Θα χαρώ να σας δω όλους σας. Όλους εσάς που ο καθένας από το δικό του μετερίζι κρατάει ζωντανό τον τουρισμό στα Κύθηρα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Σπύρος και Χύτρα, τέλος. Over and out».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − 2 =