sarah-harding

H Σάρα Χάρντινγκ (Sarah Harding), πρώην μέλος του δημοφιλούς βρετανικού γυναικείου συγκροτήματος των Girls Aloud, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Για τον θάνατό της έγραψε στο Instagram η μητέρα της, Μαρί. «Υπήρξε δυνατή από την ημέρα της διάγνωσής της μέχρι και την τελευταία της ημέρα.  Έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί».

Η Χάρντινγκ είχε ανακοινώσει η ίδια τον Αύγουστο του 2020 ότι πάσχει από καρκίνο, ο οποίος διαγνώστηκε σε προχωρημένο στάδιο καθώς ήδη είχε πραγματοποιήσει μεταστάσεις. Πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα ζήσει ως το τέλος αυτής της χρονιάς, γράφει το BBC. Η ασθένειά της είχε δυστυχώς εξαπλωθεί στο σώμα της και το μόνο που ευχόταν είναι οι μέρες να κυλήσουν χωρίς πόνο.

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο η πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud, Σάρα Χάρντινγκ

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς μπορεί να νιώθει κάποιος όταν του έχει δοθεί τελεσίγραφο για τη ζωή του. Η 39χρονη τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ (Sarah Harding) γέμισε τις σελίδες του βιβλίου της με μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο 2020 και την από τότε πάλη της για τη ζωή.

Πριν από ένα χρόνο η Χάρντινγκ είχε αποκαλύψει ότι κάνει χημειοθεραπείες, μετά από μαστεκτομή, ενώ τη φροντίδα της είχε αναλάβει η μητέρα της. Η όμορφη σταρ θέλησε να μοιραστεί την δύσκολη μάχη που δίνει γράφοντας ένα βιβλίο με τίτλο «Hear Me Out», το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι» είχε γράψει η Σάρα Χάρντινγκ. ‘Οπως εκμυστηρεύτηκε, οι γιατροί της είπαν ότι τα Χριστούγεννα του 2020 μπορεί να είναι και τα τελευταία της.

«Φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο, είτε στη βάση της σπονδυλικής στήλης μου, είτε στον εγκέφαλό μου». Η Χάρτινγκ έδειχνε πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα, όπως φαίνεται και στα παρακάτω λόγια της.

«Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ισως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα», είχε πει.

«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Διότι, κάπου – ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ – η άλλη Σάρα Χάρντινγκ χάθηκε εντελώς. Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε», ανέφερε για τον λόγο που έγραψε το βιβλίο της.

Τον Οκτώβριο του 2011, πολύ πριν τη διάγνωσή της, η Χάρντινγκ είχε μείνει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ν. Αφρική για ζητήματα με το αλκοόλ και την κατάθλιψη. Το 2017 μπήκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother και ήταν η νικήτρια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eight + 19 =