Λυπηρές σκηνές εκτυλίσσονται από το πρωί της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, στα Άνω Ιλίσια. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο που διαμένει η δημοσιογράφος, συνοδεία κλητήρα και έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι για να επιβάλλουν έξωση για χρέη 15 χιλιάδων ευρώ για χρέη στην πιστωτική κάρτα.

Η κα Κολοβού κατήγγειλε ότι χτυπήθηκε σπό την κλητήρα, την ώρα που οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με την ίδια, δεν την άφησαν να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας ούτε για να πιει νερό.

«Δεν με αφήνουν καθόλου. Μιλάμε για αποτρόπαιη κατάσταση, δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνουν να πάω. “Να πας δίπλα”, μου είπε», περιγράφει η κα Κολοβού, μιλώντας στο OPEN.

«Κάναμε παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη»

Στο σημείο βρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης.

«Έξωση πρώτης κατοικίας από χαμηλοσυνταξιούχο (…). Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τον κ. Γεωργιάδη. Κάναμε παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αγριότητα», δήλωσε αρχικά στο OPEN.

«Ο δικαστικός επιμελητής θα έπρεπε να έχει άλλη στάση απέναντι σε μια τέτοια αδικία. Έρχεται εδώ και με έναν άγριο τρόπο προσπαθεί να υλοποιήσει μία άδικη απόφαση για να ξεσπιτώσει τη γυναίκα από το σπίτι της», προσθέτει ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − three =