τραγουδιστής

Αυτό φέρεται να δήλωσε λίγο μετά την σύλληψη του, ο γνωστός τραγουδιστής. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από το βράδυ της Κυριακής, 29/11/20, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του λίγο μετά τις 8 το βράδυ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, στη διασταύρωσή της με την Ιασωνίδου, στα πλαίσια του καθιερωμένου ελέγχου για την τήρηση των μέτρων για την covid-19.

Στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε στο αυτοκίνητο ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, κατά πάσα πιθανότητα κοκαΐνης, η οποία και θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους για την επίσημη πιστοποίησή της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι μέχρι πρότινος είχε άδεια οπλοκατοχής η οποία, όμως, δεν είχε ανανεωθεί.

Όσο για τα ναρκωτικά, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα είχε για ίδια χρήση.
Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλου και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας, 30/11/20.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =