Συχνά θεωρούμε ότι το να έχουμε τελειοποιήσει ορισμένες τεχνικές ερωτικής ικανοποίησης, είναι εκ των ων ουκ άνευ συνθήκη για “καλό σεξ”. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά εξηγεί γιατί δεν αρκεί απλά να είμαστε αθλητές αντοχής κατά την ερωτική πράξη ή να θεωρούμαστε αυθεντίες στο στοματικό σεξ, για να πάρουμε τα εύσημα του “καλού εραστή”. Αναλύει τις επιμέρους παραμέτρους της εξίσωσης στην βάση της αμοιβαίας κατανόησης, της επικοινωνίας, του σεβασμού και της εξατομίκευσης μιας σχέσης.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 + 9 =