Είναι το σεξ πεδίο δοκιμών και πειραματισμών για να καταλάβουμε ποιες παράμετροί του μας αρέσουν; Υπάρχουν όρια στη δοκιμή και αν ναι, πώς και με ποιο τρόπο τα προσεγγίζουμε; Μπορούν εξωτερικά ερεθίσματα να ενεργοποιήσουν τα σεξουαλικά μας αντανακλαστικά; Ποιον ρόλο παίζει η ενημέρωση;

Η κατανόηση, αποδοχή και εξερεύνηση των σεξουαλικών προτιμήσεων αποτελεί το θέμα του σημερινού βίντεο γύρω από την σεξουαλική υγεία.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × five =