Σεξουαλικά μυστικά, καταχωνιασμένα στο παρελθόν. Όλοι, λίγο – πολύ, κουβαλάμε κάποια εντός μας και τα μεταφέρουμε στις νέες μας σχέσεις. Πώς διαφοροποιούνται στο περιεχόμενο για τα δύο φύλα και με ποιους τρόπους έρχονται στην επιφάνεια; Αποτελεί η ειλικρίνεια μεταξύ των ερωτικών συντρόφων, σωστή προσέγγιση στο να διαχειριστούμε το βάρος που κληροδοτούν στη σχέση; Σε τελική ανάλυση, είναι υγιές να τα αποκαλύπτουμε εμείς οι ίδιοι;

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − 9 =