Ποιο ρόλο παίζει ο έλεγχος στην παραφιλική συμπεριφορά της υπνοφιλίας; Μέχρι ποιο σημείο υπεισέρχεται η φαντασίωση και τι φανερώνει για τον ψυχισμό του ατόμου που αρέσκεται να εξερευνά την συγκεκριμένη συμπεριφορά; Διακρίνουμε στοιχεία σαδομαζοχισμού σε αυτού του είδους τις πρακτικές και γιατί μέσω αυτών ενεργοποιούνται, ενίοτε, αντανακλαστικά ταμπού; Υπάρχει συσχέτιση της μη συναινετικής υπνοφιλίας με την νεκροφιλία;

Αυτά είναι τα βασικά σημεία της συγκεκριμένης σεξουαλικής συμπεριφοράς, τα οποία θίγει και εξερευνά στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 4 =