Κωνσταντινούπολη: Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις Ουκρανών και Ρώσων

Η Ρωσία περιορίζει τις στρατιωτικές δραστηριότητές της.

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους Ουκρανούς και τους Ρώσους διαπραγματευτές στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδεται, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι περιορίζει «δραστικά» την στρατιωτική της δραστηριότητα στις περιοχές του Κιέβου και του Τσερνίγκιφ της Ουκρανίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

«Μη φάτε, μην πιείτε»

Νωρίτερα, οι Ουκρανοί διαπραγματευτές με τη Ρωσία δεν πρέπει να φάνε ή να πιούνε κάτι έπειτα από την πληροφορία για δηλητηρίαση του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, προειδοποίησε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα.

«Συμβουλεύω όσους θα συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην φάνε και να μην πιούνε τίποτα και κατά προτίμηση να μην ακουμπήσουν καμία επιφάνεια», είπε ο Κουλέμπα όπως μετέδωσε το δίκτυο Sky News.

Οι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας ξεκίνησαν νωρίτερα σήμερα στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη χωρίς χειραψίες μεταξύ των μελών των δύο αντιπροσωπειών.

Οι δύο αντιπροσωπείες κάθονται απέναντι η μία από την άλλη σε ένα μεγάλο τραπέζι.

Σύμφωνα με δύο πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, στις συνομιλίες συμμετέχει και ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας – οι πρώτες που διεξάγονται διά ζώσης εδώ και περισσότερες από δεκαπέντε ημέρες– αναμένεται να είναι δύσκολες και δεν υπάρχουν πολλές προσδοκίες ότι θα έχουν αποτελέσματα.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Απαγόρευση πρόσβασης στην παραλία Λυκοδήμου για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση και παραμονή λουομένων και πολιτών...

Αγώνες επίδειξης και αυλαία για την Ακαδημία Κολύμβησης του ΝΑΟΚ στο Καψάλι

Με αγώνες επίδειξης ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος μαθημάτων της...

Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον Νικόλαο Τριφύλλη και τους Ευεργέτες των Κυθήρων στον Ποταμό

Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη της νήσου,...

Η «Αριστεία» των Αχρήστων

Μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα της τουριστική σεζόν και τα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img