Κύθηρα

Η νομιμότητα  των δημοσίων έργων που εκτελούνται από τον Δήμο Κυθήρων και την Περιφέρεια Αττικής έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση. Το θέμα ετέθη αρχικά από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκο Μαγουλά και προκάλεσε την αντίδραση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ.Χαράλαμπου Σούγιαννη ο οποίος απέστειλε και επιστολή στο Kythera News. Μέσω της ιστοσελίδας μας ανταπαντά και ο κ.Μαγουλάς.

Συνοπτικά:
Ο κ. Μαγουλάς καταλογίζει στον κ. Σούγιαννη «προσπάθεια αποδόμησης της προσωπικότητας και της επαγγελματικής ιδιότητας» του ιδίου, ενώ αναζητά το κίνητρο της ενεργοποίησης του Αντιδημάρχου στον δημόσιο διάλογο, δεδομένου ότι ο ίδιος, όπως λέει, δεν έχει αναφερθεί ονομαστικά στο πρόσωπό του στις τελευταίες του τοποθετήσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης θεωρεί συνθήκη αδιαπραγμάτευτη τον προσωπικό του αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς, όπως αναφέρει, να επιχειρεί να αποδομήσει προσωπικότητες, να επιτεθεί επί προσωπικού ή να κάνει υποδείξεις προς τρίτους για το πώς θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.

Ο κ.Μαγουλάς παραθέτει τα δικά του επιχειρήματα σε ένα προς ένα τα επίμαχα ζητήματα. .

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μαγουλάς δεσμεύεται για συνεχή αγώνα ενώ χαρακτηρίζει «προσχηματικό» το αφήγημα τήρησης του νόμου από την δημοτική αρχή, η οποία έχει εγκλωβίσει, όπως λέει, τα νησιά σε ένα «φοβικό περιβάλλον», όπου «ο νόμος χρησιμοποιείται κατά το δοκούν» και η «δολοφονία χαρακτήρων» έχει λάβει πρωτοφανείς διαστάσεις.

Ολόκληρη η απαντητική επιστολή του κ.Μαγουλά: 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × three =