analipsi-messini
https://www.facebook.com/groups/47371375772/

Σε 65χρονο Γάλλο, που αγνοείτο από τον περασμένο Απρίλιο μαζί με τη σύζυγό του, έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA ότι ανήκει το πτώμα άνδρα που είχε ξεβραστεί στις 22 Ιουλίου στην παραλία της Ανάληψης του Δήμου Μεσσήνης.

Τα ίχνη του ζευγαριού χάθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου όταν είχαν πάει για κανό στον όρμο του Καψαλίου Κυθήρων. Μια εβδομάδα αργότερα συγγενής τους επικοινώνησε με τις τοπικές λιμενικές αρχές και το αστυνομικό τμήμα Κυθήρων, γιατί δεν είχε νέα τους. Ξεκίνησαν έρευνες του Λιμενικού αλλά το ζευγάρι δεν βρέθηκε, καθώς φαίνεται το κανό τους είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα στην ανοιχτή θάλασσα.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα του Γάλλου αγνοούμενου, το οποίο ξεβράστηκε στην Ανάληψη σε προχωρημένη σήψη, είχαν βρει λουόμενοι τον περασμένο Ιούλιο και ειδοποίησαν τις Αρχές. Τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας που διεξήγαγαν την έρευνα για την ταυτοποίηση του άγνωστου άνδρα αξιοποίησαν τα προσωπικά αντικείμενα τα οποία βρήκαν πάνω στο πτώμα και ψάχνοντας πληροφορίες για υποθέσεις αγνοουμένων οδηγήθηκαν στην πιθανότητα να πρόκειται για τον 65χρονο Γάλλο. Έτσι, ξεκίνησαν τη συνήθη διαδικασία για τη λήψη DNA και ήρθαν σε επαφή με τις γαλλικές αρχές για να δοθεί δείγμα από συγγενή τού αγνοούμενου και να συγκριθεί με αυτό του άγνωστου άνδρα. Χθες Δευτέρα, οπότε στάλθηκαν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, οι εκτιμήσεις των στελεχών του Λιμεναρχείου επιβεβαιώθηκαν και τώρα αναμένεται να έρθει κάποιος συγγενής του 65χρονου από τη Γαλλία, ώστε να παραλάβει τη σορό από το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η σύζυγος του 65χρονου συνεχίζει να αγνοείται και δεν αποκλείεται τα θαλάσσια ρεύματα να έχουν παρασύρει το πτώμα της σε εντελώς διαφορετική περιοχή από αυτή όπου βρέθηκε ο άνδρας.
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 3 =