thodoris-zantiotis

Δημοσιεύουμε αυτούσια, όπως μας την έστειλε ο κ. Θοδωρής Ζαντιώτης (Πράππας) ξενοδόχος της Αγίας Πελαγίας, την επιστολή με την οποία αναφέρεται στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου 2023. Διαβάστε παρακάτω:

«Ειλικρινα καθομαι και βλεπω οτι κανουν συνεδριασει για να κλεισουν τον παιδοτοπο,να βαλουν προστιμο κ.α σημερα ειναι ο παιδοτοπος,αυριο θα ειναι το εστιατοριο, η καφετερια,ο ξενοδοχος, το βενζιναδικο, ο μαναβης, ο μπακαλης, ο χασαπης, ο ταβερνιαρης   κοκ .Τωρα ειλικρινα ειμαστε σοβαροι???????δηλαδη αντι σαν δημος ,δημαρχος, αντιδημαρχος να βοηθαμε την τοπικη κοινονια τους κλεινουμε τους κουναμε το δαχτυλο και τους τιμωρουμε?????μηπως πισω απο ολα αυτα υπαρχουν πολιτικες αντιρησεις και συμφεροντα δηλαδη δεν εισαι στην παραταξη μας και σου κανω οτι θελω??Πραγματικα με θλιβη το γεγονος που ολοι καθοντε τα βλεπουν και συμφωνουν με αυτες τις τακτικες μην τους μαλωσει ο δημαρχος και ο εκαστοτε αντιδημαρχος ………μπορει αυτος που εχει τον παιδοτοπο να μην ειναι συμπαθεις στους τωρα κυβερνοντες αλλα ρε παιδια λιγο ελεος σας βλεπει ο κοσμος……τακτικες χουντικες που μονο απο ακουσματα τις ξεραμε τωρα τις βλεπουμε και δεν ανοιγει ρουθουνη .

Και πειτε μου δηλαδη ολοι εσεις που ειστε στα τοπικα συμβουλια στον δημο ολες οι παραταξεις ειστε σε ολα νομιμοι δεν εχετε ουτε μια μικρη ατασταλια τα παιδια σας οι γονεις σας τα ξαδερφια σας κοκ?????????????(αν ναι τοτε πασο)

εδω υποτιθετε θελουμε νεους επενδυτες στο νησι να το παμε μπροστα,Πως ετσι?????εδω τα ακουμε και σφυριζουμε αδιαφορα.

και μην μου πειτε οτι ειναι η πρωτη φορα γιατι εχει ξαναγινει αυτο σε αλλη περιοχη των κυθηρων.Δηλαδη ωπα καποια στιγμη θα πρεπει να μιλησουμε για αυτο ντρεπομαι ειλικρινα και λυπαμαι που σφυριζεται αδιαφορα σε αυτες τις τακτικες.

Προσπαθω να καταλαβω αυτες τις τακτικες αλλα πραγματικα με εξοργιζουν εχουμε λυσει ολα τα αλλα τις τοπικης κοινωνιας των κυθηρων και ασχολουμαστε ποιος θα ειναι ο επομενος εναντιων τις τωρα παραταξης για να τιμωρηθει.

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν μπορω να βλεπω τετοια πραγματα απο ανθρωπους  που με χαιρετανε τους χαιρεταω και μολις στριβω την γωνια με αρχιζουν απο πισω .

Γενικα στο νησι μας θελω να λεω μια καλημερα,καλησπερα με ολους χωρις να ντρεπομαι να κοιταξω τον αλλο στα ματια επειδη του την εχω φερει απο πισω.

Αντι να χειροκροτουμε το γεγονος οτι ερχονται και ριχνουν τα ωραια τους χρηματα στο νησι  και στην τοπικη κοινονια εμεις τους γυρναμε την πλατη.

Θα κλεισω με αυτην την παραγραφο  αν δεν το αλλαξουμε εμεις ολοι τοτε παμε χαμενοι  εχουμε χασει το παιχνιδι για ενα καλυτερο μελλον.

Καλες γιορτες με υγεια και καλα μυαλα ……………………

πειραιας 5/4/2023

θεοδωρος Ζαντιωτης πραπας»

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + fourteen =