sxeseis-gynaika

Στην εποχή που ζούμε οι σχέσεις μοιάζουν να περνάνε κρίση. Ίσως έχουμε επηρεαστεί από το γενικότερο κλίμα, ίσως να είμαστε πολύ πιο ευέξαπτοι και να μην σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας.

Αν κάτι μένει όμως, όταν όλα χάνονται είναι η σχέση που έχουμε με τους ανθρώπους. Το να βρεις το άλλο σου μισό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μερικοί το ψάχνουν για χρόνια, μερικοί το έχουν και δεν το αναγνωρίζουν και άλλοι δεν γεύονται ποτέ αυτή την απόλαυση.

Αν όμως είσαι από τους τυχερούς που έχεις μια υγιή σχέση, στα μάτια της συντρόφου σου βλέπεις την αγάπη που πάντα περίμενες και θες να κρατήσει για χρόνια αυτό που έχετε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις κάποια μικρά tips που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη. Είναι τόσο απλό, αλλά και περίπλοκο παράλληλα. Σε πόσα από αυτά που ακολουθούν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου και ποια είναι αυτά που πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις;

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα:

Να είσαι ευγενικός
Ένας καλός άντρας είναι πάντα ευγενικός με τη σύντροφό του. Την εκτιμά ως άνθρωπο και γνωρίζει πως ο αμοιβαίος σεβασμός, η κατανόηση και η ουσιαστική επικοινωνία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση.

Να μοιράζεσαι τις δουλειές
Είτε η σύντροφός σου εργάζεται ή όχι αν μοιράζεστε τις δουλειές και τις ευθύνες εντός και εκτός σπιτιού θα κάνεις τη γυναίκα σου πολύ χαρούμενη καθώς θα γνωρίζει πως μπορεί να στηριχτεί επάνω σου.

Να ακούς
Μια γυναίκα χρειάζεται να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Όταν, λοιπόν, εσύ είσαι αυτός που είσαι διατεθειμένος να ακούσεις κάθε της πρόβλημα και να το λύσετε μαζί νιώθει ότι έχει κάποιον που μπορεί να ακουμπήσει επάνω του και να διώξει κάθε της ανησυχία.

Να είσαι υποστηρικτικός
Μια γυναίκα αυτό που θέλει από εσένα είναι να την υποστηρίζεις σε κάθε της βήμα. Αν της δείχνεις ότι είσαι μαζί της σε ό,τι και αν έχει αποφασίσει θα είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση για εκείνη. Και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες πρέπει να είσαι δίπλα της και να της δίνει θάρρος να συνεχίζει και να εξελίσσεται.

Να είσαι γλυκός
Φυσικά δεν εννοώ να γίνεις γλυκανάλατος και φουλ ρομαντικός αν δεν είναι το στυλ σου, αλλά για να είναι ευτυχισμένη η γυναίκα σου θα πρέπει να της υπενθυμίζεις αρκετά συχνά ότι την αγαπάς.

Καμιά φορά δεν χρειάζονται καν τα λόγια, αλλά με τις πράξεις σου μπορείς να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί της και να είσαι σίγουρος πως το βλέπει και το αναγνωρίζει. Δες ακόμη 10 πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες!

Να είσαι καλός πατέρας
Αν έχετε παιδιά είναι πολύ σημαντικό να δίνεις βάση στην ανατροφή τους. Φρόντισε να συμμετέχεις ενεργά, να παίζεις μαζί τους, να συζητάς, να παίρνεις ενεργό ρολό και σίγουρα να μην είσαι ο πατέρας που απλά κάνει όλα τα χατίρια γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει.

Να είσαι ο εαυτός σου
Πάνω απ’όλα αυτό που έχει σημασία σε μια σχέση είναι η ειλικρίνεια. Μην προσπαθείς να είσαι πάντα καλός, ή το παίζεις σκληρός. Είσαι κι εσύ άνθρωπος και όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ευάλωτοι.

Όταν κάτι σε ενοχλεί δεν χρειάζεται να το προσπερνάς, αλλά ούτε και να ξεκινάς καυγάδες και προσβολές. Μια συζήτηση αρκεί. Η γυναίκα σου θα σε καταλάβει, αν της εξηγήσεις πως αισθάνεσαι και το θέμα σίγουρα θα λυθεί.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 − five =