Για τη σπιτονοικοκυρά της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν με διαφορά μερικών μηνών, Ρούλας Πισπιρίγκου, και τα αναπάντητα ερωτήματα αναφορικά με τον θάνατό της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο απόστρατος στρατηγός Χρήστος Ρουγκάλας που δέχτηκε μήνυση από τη 33χρονη κατηγορούμενη. Ο ίδιος χαρακτήρισε ανεξιχνίαστο τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας ενώ διέψευσε ότι η γυναίκα στο σπίτι της οποίας έμενε η Πισπιρίγκου ήταν καρκινοπαθής και τόνισε ότι, η αποθανούσα, διέθετε μεγάλη περιουσία.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

«Σίγουρο ότι οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών ήταν από τη μητέρα. Αν ήταν συνεργός η αδερφή της, δεν ξέρω», είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να βρεθεί εξήγηση πώς πέθανε έτσι αιφνίδια η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης». «Δεν ήταν άρρωστη η σπιτονοικοκυρά αν και είχε ειπωθεί για τελικό στάδιο καρκίνου. Δεν υπάρχει καν νοσηλεία της σπιτονοικοκυράς και ακριβώς γι ‘αυτό δεν έγινε νεκροτομή. Δεν ισχύει ότι πήγε Τετάρτη και το Σάββατο κατέληξε. Ο θάνατος της συνέβη πάλι σε αργία. Πήγε στο Επειγόντων του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, γύρισε σπίτι και την άλλη ημέρα πέθανε. Κατέληξε στο σπίτι, δεν έγινε νεκροτομή γιατί έχει υπογραφεί πιστοποιητικό από το νοσοκομείο Ρίου για να βγει η άδεια καύσης , γιατί ήταν άθεη η μακαρίτισσα», είπε ο Χρήστος Ρουγκάλας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σπιτονοικοκυρά πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου και, την αμέσως επόμενη μέρα (14/09) βγήκε το κηδειόχαρτο και έγινε η καύση της σορού της. Το τριώροφο σπίτι της οδού Μπιζανίου στο οποίο διέμενε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη διεκδικούν οι συγγενείς της αποθανούσας από το Αγρίνιο.

Ο Δασκαλάκης είχε πληρώσει κενοτάφιο στη θέση 142

Ο στρατηγός υποστήριξε, ακόμη, ότι το κενοτάφιο είχε πληρώσει ο σύζυγος της Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. «Εκεί υπάρχει σταυρός με το όνομα της Ευγενίας Θεοδωροπούλου. Μαζί υπάρχει φωτογραφία άγνωστου άντρα και αυτό με έκανε να ψάχνω και να ρωτάω, αφού είναι εξακριβωμένο ότι έχει πληρώσει ο κ. Δασκαλάκης. Ξέρω ότι το ίδιο γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των τριών παιδιών έγραψε το κηδειόχαρτο, αλλά δεν ξέρω αν έγινε καύση», συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι μένει να διευκρινιστεί το πώς πέθανε η γυναίκα από τον γιατρό του νοσοκομείου του Ρίου που έδωσε το πιστοποιητικό θανάτου. Σύμφωνα με τον ίδιο, ως αιτία θανάτου γράφτηκε ότι η γυναίκα εκδήλωσε νεοπλασία μήτρας και οστεολογικές βλάβες, όπως συνηθίζεται σε θανάτους ηλικιωμένων ατόμων, Ο στρατηγός Ρουγκάλας πρόσθεσε ότι η σπιτονοικοκυρά ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο καθώς είχε κινητικά προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 4 =