Check Mate Sunset
Photo by ᴊᴀᴄʜʏᴍ ᴍɪᴄʜᴀʟ on Unsplash

Η Ρόδος ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι και τους καλύτερους νέους σκακιστές από όλο τον κόσμο. Με υπερηφάνεια, ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “ΙΠΠΟΤΗΣ”, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ), συνδιοργανώνουν αυτό το σημαντικό διεθνές γεγονός σκακιού, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIDE).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ξενοδοχείο Rodos Palace, ενώ στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 600 σκακιστές από 60 χώρες. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 23 Απριλίου 2022 και οι συμμετοχές που έχουν επικυρωθεί 15 ημέρες πριν την έναρξη, είναι 470 παιδιά (περίπου 1.000 επισκέπτες)  εκπροσωπώντας περισσότερες από 51 χώρες.

Εκτός από την σκακιστική ανταγωνιστικότητα, τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Ρόδου και του «νησιού των Ιπποτών», αφού προγραμματίζονται εκδρομές και εκδηλώσεις για τους σκακιστές και τους συνοδούς τους.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven − 2 =