Ρένα Δούρου στο 3Β

Τα έργα που καθυστερούν στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καθώς και το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης, χθες, του Δημάρχου της πόλης, Γ. Κωνσταντέλλου και της Ρένας Δούρου, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Δύναμης Ζωής, αποτελούμενης από τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Κοροβέση και την Περιφερειακή Σύμβουλο Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη. Την αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής συνόδευαν ο Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Βασίλης Κυβέλος, το μέλος του Συντονιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής, Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Κότσαλης και το μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης, Μανώλης Βαρδαβάς.

Ακολούθως η αντιπροσωπεία της παράταξης και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν  σημαντικά έργα της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στο Δήμο που καθυστερούν λόγω της σημερινής Περιφερειακής Αρχής. Όπως το εμβληματικό έργο της διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι (προϋπολογισμού 20.249.000 εκ.), το Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό (προϋπολογισμού 2.1 εκ.), την ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου (προϋπολογισμού 2.5 εκ.), κ.α.

Ρένα Δούρου στο 3Β

Συνολικά η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής έχει δεσμεύσει τα αναγκαία κονδύλια στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, συνολικού προϋπολογισμού 33 εκατομμυρίων ευρώ.

“Σήμερα πολλά κρίσιμα για την Αττική έργα, που χρηματοδότησε η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια καθυστερούν, διαλύονται με ευθύνη της τωρινής Διοίκησης και οδηγούνται στη εγκατάλειψη. Δυστυχώς τα σοβαρά έργα στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Δύναμης Ζωής έχει δεσμευθεί και δίνει αγώνα, εντός κι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου για να διασφαλίσουμε, μαζί με τους Δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες ότι όλα αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Ελέγχουμε τη Διοίκηση. Διεκδικούμε να κάνει άμεσα πράξη τα έργα για τους πολίτες και όχι να τα χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακά τεχνάσματα για την αυτοπροβολή της”, παρατήρησε μετά από την επίσκεψη, η Ρένα Δούρου.

Ρένα Δούρου

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × three =