Το  ΚΥΘΗΡΑΪΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Κ.Ι.Π.Α) σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Πορτοκαλιά» και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμού , σας προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, στη προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ ALL THAT BREATHES, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού.

Η ταινία αποτελεί μια συγκινητική αποτύπωση της συμβίωσης ανθρώπων και ζώων μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον μιας μεγαλούπολης, κερδίζοντας βραβεία στα Φεστιβάλ Sundance και Καννών, ενώ ήταν υποψήφια και για βραβείο Όσκαρ.

📽 Η ταινία έρχεται στα Κύθηρα, με αφορμή την 🦅 Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πουλιών (14/10), για να μας υπενθυμίσει την άρρηκτη σχέση μας με την σπάνια ορνιθοπανίδα γύρω μας και την επιτακτική ανάγκη προστασίας της.

🎞 Η προβολή γίνεται στα πλαίσια τις πρωτοβουλίας ‘Από το σινεμά, στη δράση για τις Κυκλάδες | From Movies to Cyclades Movement’ η οποία υλοποιείται από το Cyclades Preservation Fund (CPF) σε συνεργασία με την ANEMON Productions | CINEDOC Island και υποστηρίζεται από το The Hellenic Initiative (ΤΗΙ).

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω των ταινιών και η κινητοποίησή τους μέσω διαδικτυακών εκπαιδεύσεων να αναλάβουν δράση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος των νησιών.

Σας περιμένουμε!

Τρέιλερ ταινίας:  https://www.youtube.com/watch?v=MXWrRElQ5vs

———-

ℹ️  Περισσότερες πληροφορίες:

👉 https://www.facebook.com/watch/?v=997612728209980&ref=sharing

👉 https://cycladespreservationfund.org/wp-content/uploads/2023/10/CPF-Movies-2023_-Call-for-Associations-v2-October.docx.pdf

👉 https://www.ornithologiki.gr/el/enhmerwsh-ekpaideush/ekdiloseis/1662-all-that-breathes

👉 https://www.more.com/cinema/cinedoc-2023-all-that-breathes/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 4 =