Προβλήματα λόγω ισχυρών ανέμων στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Προβλήματα σημειώνονται σήμερα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν στα πελάγη τα 8 και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με σχετικά δελτίων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες. Επίσης, δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι της Ραφήνας για Κυκλάδες και του Λαυρίου για Κέα και Κύθνο.

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει για σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις που θα υπάρχουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img