Αφίχθη η πρώτη πτήση από Πράγα στο αεροδρόμιο των Κυθήρων με την αεροπορική εταιρεία Smart Wings. Οι 87 Τσέχοι τουρίστες που έφθασαν στο νησί μας θα διαμείνουν σε καταλύματα της Αγίας Πελαγίας και του Καψαλίου.

Το προσφερόμενο τουριστικό πακέτο έχει δεκαήμερη διάρκεια. To τουριστικό γραφείο El Greco που συνεχίζει να εμπιστεύεται το νησί μας έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για τις διακοπές των πελατών του για την τουριστική περίοδο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή των Τσέχων είναι πολύ ικανοποιητική και το γραφείο είναι αισιόδοξο για μια επιτυχημένη φετινή σεζόν. Τα ευχάριστα νέα της ημέρας δίνουν στο νησί μια νότα αισιοδοξίας, ενόψει δε και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Η Smart Wings επανέρχεται μέσω της El Greco στο νησί μας!

Η SmartWings είναι μια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που ανήκει στην Travel service Airlines. Ως έδρα της έχει το αεροδρόμιο Vaclav Havel Airport Prague, στην Τσεχία. Πραγματοποιεί πτήσεις σε πάνω από 40 προορισμούς με στόλο 23 αεροσκαφών τύπου Boeing 737-700 και Boeing 737-800.

Η EL GRECO ιδρύθηκε το 1979 στα Χανιά της Κρήτης. Έκτοτε η εταιρεία εξελίχθηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο τουριστικό οργανισμό στην Ελλάδα, με ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Το πρακτορείο, με έδρα τα Χανιά, διαθέτει συνολικά 2 υποκαταστήματα στα μεγαλύτερα τουριστικά κέντρα της Κρήτης, 1 υποκατάστημα στην Αθήνα και 1 υποκατάστημα στην Κύπρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η πτήση από Πράγα ξεκινάει και πάλι μετά το καλοκαίρι του 2019, αφού λόγω της πανδημίας το 2020 και 2021 είχε διακοπεί. Επίσης, σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κάποια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις υποδοχής από τους θεσμικούς φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς) τις οποίες είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε τα προηγούμενα χρόνια.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 − 15 =