Πολλά ζευγάρια βιώνουν ένα τέλμα στην ερωτική τους ζωή, όταν εγκλωβίζονται στην αντίληψη ότι το σεξ αφορά σχεδόν αποκλειστικά την κολπική διείσδυση. Αυτό αφαιρεί από το οπλοστάσιο του αισθησιασμού, τεχνικές, στάσεις και συνήθειες που δυνητικά ανανεώνουν τις πηγές ευχαρίστησης, διατηρώντας τη σχέση ακμαία στο πέρασμα του χρόνου.

Για την ανάγκη εμπλουτισμού των σεξουαλικών πρακτικών αλλά και για τον ρόλο που παίζουν, η σωματική και ψυχική υγεία αλλά και η αυτοπεποίθηση στην διατήρηση υψηλών επιδόσεων αλλά και αποδόσεων στο ερωτικό πεδίο, μας μιλά σήμερα η ψυχολόγος, Τάνια Μπαταλαμά.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three + six =