prota o anthropos

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» κάνει γνωστή την απόφαση στήριξης του Ζαχαρία Σουρή ως υποψήφιου δημάρχου Κυθήρων και Αντικυθήρων. Διαβάστε παρακάτω:

Κύθηρα, 28η Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφαση Στήριξης της Υποψηφιότητας του κυρίου Ζαχαρία Σουρη για την διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου του Δήμου των Κυθήρων

Είναι κοινή διαπίστωση ότι η παρούσα Δημοτική αρχη έχει κλείσει τον κύκλο της στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας. Εννιά χρόνια δεν κατάφερε να δώσει ικανοποιητικές λύσεις στα σημαντικά προβλήματα των νησιών μας. Δίχως στρατηγικό σχεδιασμό, δίχως όραμα, με «γερασμένες» ιδέες, αναλώθηκε σε αποσπασματικές παρεμβάσεις, στην υλοποίηση έργων που αποφασίστηκαν εκ του μακρόθεν, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του τόπου. Η δημοτική αρχή Χαρχαλάκη όλη την περίοδο που διοίκησε δεν άφησε κανένα περιθώριο συνεργασίας. Το «αλάθητο» και ο συγκεντρωτισμός του αρχηγού της καταδυνάστευσε κάθε προοδευτική πρόταση και κάθε προσπάθεια σύγκλησης.

Η ανάγκη για νέα Αντίληψη στην αυτοδιοίκηση, για αλλαγή νοοτροπίας, για συνέργειες και συνεργασίες είναι επιβεβλημένη ώστε να ανατραπεί η υφιστάμενη κατάσταση. Η δημιουργία ενός προοδευτικού αυτοδιοικητικου σχήματος, δίχως προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, ακηδεμόνευτου, ανεξάρτητου από κομματικές εξαρτήσεις είναι η μόνη λύση.

Η δημόσια τοποθέτηση – δήλωση υποψηφιότητας Δημάρχου του κυρίου Ζαχαρία Σουρη είναι μια θετική εξέλιξη και διαμορφώνει νέα δεδομένα.

Το πνεύμα συνεργασίας, η καλή γνώση των προβλημάτων του τόπου, η πρόθεση να δημιουργήσει μια ικανή και νέα ομάδα που θα αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο, η διάθεσή του για την συν-διαμόρφωση συγκεκριμένου και κοστολογημένου προγράμματος για το μέλλον του Δήμου, δίχως κομματικές ταμπέλες, δίχως εξαρτήσεις, δίχως προεκλογικά γραμμάτια, με γνώμονα την ορθολογική και βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας, είναι δεσμεύσεις που δεν αφήνουν καμία άλλη επιλογή από την στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Η παράταξή μας, όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκε στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου των Κυθήρων, αποτέλεσε πόλο συνεργασίας, υπήρξε θεματοφύλακας των δημοκρατικών διαδικασιών και έδωσε πολλούς αγώνες για να κάνει την καθημερινότητα του πολίτη των Κυθήρων καλύτερη. Δηλώνουμε την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο στο πλευρό του κυρίου Ζαχαρία Σουρη.

Πρώτα ο Άνθρωπος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine − 7 =