prota o anthropos

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ο δημοτικός συνδυασμός «Πρώτα ο Άνθρωπος» ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Παναγόπουλο, εξαίρει το έργο του και εξυμνεί την προσήλωσή του στις αρχές της δημοκρατίας, κεντρικό άξονα της οποίας τοποθετούσε τον άνθρωπο, ως μέρος μιας τοπικής πολιτικής κίνησης, μακριά από πολιτικές ταυτότητες και διαχωρισμούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης.

«Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής παράταξης “Πρώτα ο Άνθρωπος” με συγκίνηση αποχαιρετούμε από το δημοτικό συμβούλιο τον κύριο Δημήτρη Παναγοπουλο και τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που ηγήθηκε του συνδυασμού μας.

Ενάρετος, ηθικός και πράος χαρακτήρας οραματίστηκε μια τοπική πολιτική κίνηση  δίχως κομματική ταυτότητα, όπου κυρίαρχο στοιχείο θα ήταν ο άνθρωπος, ο μόνιμος κάτοικος και ο επισκέπτης των νησιών μας. Βαθιά δημοκρατικός άκουγε όλες τις απόψεις και έβρισκε πάντα λύσεις μέσα από τον διάλογο. Δυστυχώς λόγοι υγείας δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει την ενασχόλησή του με τα κοινά.

Προσωρινά επικεφαλής της παράταξής μας αναλαμβάνει ο κύριος Στυλιανός Μεγαλοκονομος όπου ήταν ο πρώτος σε ψήφους από την παράταξή μας στις τελευταίες εκλογές.

Την θέση του κυρίου Παναγοπουλου στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ο κύριος Νικόλαος Χρυσαφιτης, ο οποίος θα ορκιστεί αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου, την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Αμέσως μετα θα συγκληθεί συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας για την εκλογή του νέου αρχηγού μας, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον κύριο Παναγοπουλο και να πάνε όλα καλά με την υγεία του. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα εγκαταλείψουμε το όραμά του και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας.»

Οι Υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μεγαλοκονομος Στυλιανός, Νικόλαος Μαγουλάς,

Καλλιγερος Ιωάννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 2 =