prota o anthropos

Με ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ανταπαντά στην τοποθέτηση του αντιδημάρχου κ. Σούγιαννη όσον αφορά το πάρκινγκ Λιβαδίου, και ανοίγει ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με αναφορά σε έναν άλλο επιχειρηματία. Πρόκειται για την υπόθεση στην οποία φαίνεται να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ του αντιδημάρχου κ. Σούγιαννη με τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Καλλίγερο και δημοτικό σύμβουλο στην ίδια παράταξη, αυτή του κ. Χαρχαλάκη. Μάλιστα στην αντιπαράθεση αυτή μεταξύ των δύο πολιτικών, σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα έγγραφα, μεσολαβεί ο δικηγόρος του κ. Δ. Καλλίγερου, συνονόματος Δημήτρης Καλλίγερος του Νικολάου. Διαβάστε σχετικά:

«Δυστυχώς οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής είναι πολύ αργοί στον να διαβάζουν και να κατανοούν τα γραφόμενα, είναι ακόμα πιο αργοί στο να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και την καταδίκη της πολιτικής τους από την κοινωνία, και σίγουρα η φαντασία τους τρέχει με χίλια.

Εκδόθηκε από την παράταξή μας μια ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου στάθμευσης στο Λιβάδι από τον επιχειρηματία κύριο Αντώνη Μαυρομάτη. Τίποτε άλλο. Μια κίνηση που πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους ώστε να πάει το νησί μπροστά.

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του κυρίου Σούγιαννη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την επιστολή μας, αποτελούν όμως μια ακόμα επιβεβαίωση της νοοτροπίας που έχει η δημοτική αρχή έναντι του επιχειρείν.

Για το τέλος όμως, θα θέλαμε να ρωτήσουμε και να μας απαντήσει ο κύριος Σουγιαννης για την αλληλογραφία που έχει μέσω δικηγόρου με έτερο πρωτοκλασάτο μέλος της παράταξής του (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο). Αλήθεια κύριε Σουγιαννη, εσείς που κόπτεστε για την νομιμότητα, τι μέτρα λάβατε για τις παραβάσεις που διαπιστώσατε και αναφέρετε στο συγκεκριμένο έγγραφο; Δεν είναι υποκριτικό όταν έχετε αναστατώσει όλη την Χώρα, τον Ιούλιο, για τα τραπεζάκια στην πλατεία να κάνετε τα στραβά μάτια για τους δικούς σας;

Τελικά ποια παράταξη είναι σε διάλυση και ποιος φοράει μάσκες;

Οι Υπογράφοντες

Μεγαλοκονομος Στυλιανος, Νικόλαος Μαγουλάς,

Καλλιγερος Ιωαννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς»

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − 16 =