Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής της Α΄Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων, σας προσκαλεί στην πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 στο εστιατόριο Πιέρρου στο Λιβάδι.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1979 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Μάνη και την Κάρπαθο. Είναι νυμφευμένος με την Νόρα Μιχαλολιάκου και έχουν μια κόρη την Καλλιόπη-Άννα.

Αποφοίτησε ως Οικονομολόγος από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA-Tourism Management.

Διετέλεσε Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το 2007 εκλέχτηκε Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής στην ΟΝΝΕΔ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 2010 έως το 2013.

Το 2002, σε ηλικία 23 ετών, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι.

Από το 2004 και για μια δεκαετία οι συνάδελφοι του οικονομολόγοι, τον εξέλεγαν ανελλιπώς εκπρόσωπό τους στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΣΤΑ).

Το 2006 εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών – Πειραιώς ξεπερνώντας τις 25.000 ψήφους.

Βουλευτής Α' Πειραιώς & Νήσων εξελέγη για πρώτη φορά στις βουλευτικές του 2012. Στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου & του Σεπτεμβρίου 2015 εκλέχτηκε πρώτος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Πειραιώς & Νήσων.

Το 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον όρισε αναπληρωτή Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας.

Στις του Ιουλίου 2019, επανεξελέγην πρώτος βουλευτής στην Ά Πειραιώς & Νήσων και τοποθετήθηκε σε Επιτροπές της Βουλής. Τοποθετήθηκε από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 − 2 =