Φρέντι Μπελέρης

Να συνεχιστεί η προφυλάκιση των Φρέντι Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση, έως ότου ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις και να εκδικαστεί η υπόθεση, αποφάσισε το Ειδικό Δικαστήριο των Τιράνων. Ωστόσο, η πλευρά της υπεράσπισης αναμένεται να προχωρήσει σε έφεση και σύμφωνα με τον νόμο χρειάζεται ένα δεκαήμερο για να συνεχιστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι ότι δεν υπήρξε ούτε καν σκέψη σε ανθρώπινο επίπεδο για τον Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα και κατά τον δικηγόρο, παίχτηκε ξανά το ίδιο σενάριο» τόνισε.

Ο κ. Κοκαβέσης πριν από ένα χρόνο είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς, έχει φλεγμονή στο μυοκάρδιο και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Τιράνων. Το νοσοκομείο προσπαθεί να είναι σε επικοινωνία με το Ωνάσειο, καθώς η κατάστασή του προκαλεί ανησυχία.

Οι δύο προφυλακισθέντες δεν παρευρέθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, ούτε όμως και κάποιο τρίτο πρόσωπο. Στα μέλη της οικογένειας δεν επιτράπηκε η παρουσία, ενώ απουσίασε αυτή τη φορά και η πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × two =