Τα προφυλακτικά, τα είδη και μεγέθη τους, η σωστή χρήση τους και η αποτελεσματικότητά τους για την αποφυγή της εγκυμοσύνης, είναι το σημερινό θέμα που θίγει η ψυχολόγος, Τάνια Μπαταλαμά. Σε ποιες ηλικίες καταγράφονται τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης και με ποιους τρόπους μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη απόλαυση με την χρήση τους; Η βασική αρχή για οποιοδήποτε θέμα άπτεται της σεξουαλικής δραστηριότητας, είναι η σωστή ενημέρωση και εδώ εστιάζει η επιστήμονας σεξολόγος, με λόγο μεστό που καλύπτει όλες τις πτυχές του θέματος.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + 17 =