Η παιδαγωγική προσέγγιση είναι το δυσκολότερο στοίχημα των καιρών, για την προσέγγιση γονιών προς τα παιδιά τους. Συμπεριφορές που καταρρακώνουν την αυτοπεποίθηση των ανηλίκων, μειώνουν την προσωπικότητά τους και ευνουχίζουν τον αυθορμητισμό τους, θα πρέπει να αποφεύγονται και, αντ’ αυτών, να υιοθετούνται πρακτικές που θα συμβάλλουν στην σωστή μετάβαση προς την ενήλικη ζωή.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 3 =