Όλοι οι άνθρωποι -λίγο έως πολύ- θα αντιμετωπίσουμε σε κάποια φάση της ζωής μας μια δυσκολία που σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά/απόδοση. Αυτό που είναι καλό να γνωρίζουμε, είναι πως μια τέτοια κατάσταση δεν συνεπάγεται και το τέλος της πληρότητας στην σεξουαλική απόλαυση.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε με την/τον σύντροφό μας αυτό που βιώνουμε αλλά και τους τρόπους για να την/τον προσεγγίσουμε ώστε να ξεπεράσουμε τους φραγμούς αμηχανίας και τις ανασφάλειες αποδοχής που ενδεχομένως μας προβληματίζουν.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 2 =