portosalte

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε εξαιρετικά ενοχλημένος από την πρακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «σηκώσει» ένα θέμα το οποίο έθεσε η ίδια η ιατρική κοινότητα, μεταφέροντάς το και εντός Βουλής.

Ο κ. Πορτοσάλτε χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «αλιείς θανάτου, που κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο».

«Η αντιπολίτευση δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, η αξιωματική αντιπολίτευση, να είναι αλιείς θανάτου. Κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο. Το λέω γιατί αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το έχουν ζυγίσει πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Το ξεκίνησε ο κύριος Τζανακόπουλος αν κατάλαβα καλά, φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα του κυρίου Τσίπρα ο οποίος δεν έχει και μεγάλες δυνατότητες να καταλαβαίνει μερικά πράγματα, αν μπορώ να τον πιάσω και το πήγε στη Βουλή με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ;», εξεμάνη ο γνωστός δημοσιογράφος, αμφισβητώντας, μεταξύ άλλων, την ικανότητα αντίληψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + 5 =