Tour de France

Μεγάλη είναι η διαδικτυακή ανταπόκριση στο κάλεσμα για ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, το Σάββατο, 05/12/20, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για 15 χιλιάδες συμμετοχές. Πρόκειται προφανώς για event που έχει προγραμματιστεί εν είδει τρολαρίσματος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την πρόσφατη εξόρμησή του στο βουνό της Αττικής, όπου αποθανατίστηκε σε φωτογραφίες εν μέσω πολυπληθούς παρέας, δίχως να φοράει μάσκα.

Μετά την προσπάθεια υπουργών να δικαιολογήσουν την πρωθυπουργική «ποδηλατάδα» χωρίς μέτρα προστασίας στην Πάρνηθα (υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πέτσας είπε πως η Πάρνηθα είναι στην Αττική και δεν επιτρέπονται μόνο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ενώ ο κ. Χαρδαλιάς είχε πει πως επιτρέπεται η άθληση μόνο κοντά στην οικεία, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «προφανώς επιτρέπεται η άθληση στην Πάρνηθα»), εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο μεγάλου συνωστισμού το Σαββατοκύριακο στην Πάρνηθα, καθώς και για τον τρόπο αντιμετώπισης ενός τέτοιου ενδεχομένου από τις αρχές, με δεδομένο το πρόσφατο «προηγούμενο» Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι με τα υπάρχοντα μέτρα της Πολιτείας, προβλέπεται βεβαίως η δυνατότητα άθλησης αποστέλλοντας στο 13033 τον κωδικό 6. Ωστόσο, μιλάμε για ατομική άθληση ή ανά δύο άτομα με τις απαιτούμενες αποστάσεις και κοντά στον τόπο κατοικίας μας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten − 3 =