potamos-kythira

Απάντηση στην από 22-03 τοποθέτηση του δημάρχου Κυθήρων πάνω στην αρχική επιστολή διαμαρτυρίας που του απεστάλη, αναφορικά με τα δυσεπίλυτα προβλήματα του Δημοτικού Διαμερίσματος Ποταμού, εξέδωσε ο «Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμού Κυθήρων».

Σε αυτή, καλεί τον κ. Χαρχαλάκη να μην στέκεται σε «λεπτομέρειες ως προς το ύφος και τα τυπικά που πρέπει να αναγράφονται σε μια επιστολή» αλλά να απαντήσει επί της ουσίας πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τον Ποταμό και την γύρω περιοχή.

Του γνωστοποιεί, μάλιστα, τον αριθμό πρωτοκόλλου παλαιότερης επιστολής που του είχε αποσταλλεί επί του θέματος και την οποία, όπως αναφέρει η απάντηση, εκείνος αγνόησε.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χαρχαλάκης είχε δηλώσει εγγράφως στην τοποθέτησή του, πως δεν απαντά σε επιστολές οι οποίες α) έχουν συνταχθεί σε ύφος «απαράδεκτο και προσβλητικό», β) «δεν τιτλοφορούνται» (δεν φέρουν, δηλαδή, το ονοματεπώνυμο του συντάκτη και του υπογράφοντος) και γ) διέπονται από «καθεστώς ανωνυμίας».

Στην αρχική του επιστολή, ο σύλλογος καταλόγιζε στον Δήμο Κυθήρων αλλά και στον κ. Χαρχαλάκη προσωπικά, «εθύνες για την συνεχή υποβάθμιση του βορείου τμήματος του νησιού», θίγοντας θέματα όπως η «εγκατάλειψη του Κοινοτικού Μεγάρου», η έλλειψη σε κάδους ογκωδών, καλαθάκια απορριμμάτων και οδοκαθαριστές, η «μη ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων του Ποταμού», ο παραγκωνισμός των κατοίκων της κοινότητας στο θέμα της ανάπλασης (για το οποίο, τονίζει πως θα αφορά μόνο «τις τσέπες αυτών που θα εμπλακούν με τις μελέτες) και τον εκφυλισμό του Παζαριού. Έναν θεσμό, τον οποίο, όπως αναφέρει η επιστολή, «ο κ. Χαρχαλάκης έβαλε στόχο να τον κλείσει».

Ακολουθεί η απάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου, υπογεγραμμένη από την πρόεδρο και την γραμματέα του συλλόγου και με την σφραγίδα αυτού.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 − 6 =