charchalakis

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Δημάρχου στην επιστολή που δέχθηκε το πρωί το γραφείο του Δήμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμού. Απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το βράδυ της Τρίτης. Σημειώνεται ότι η απάντηση δόθηκε δύο ώρες μετά την δημοσίευση της επιστολής στο Kythera.News.

Στην απάντησή του ο κ. Χαρχαλάκης αμφισβητεί αν το εν λόγω έγγραφο απεστάλη πράγματι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμού Κυθήρων. Επίσης χαρακτηρίζει το ύφος της εν λόγω επιστολής απαράδεκτο και προσβλητικό αναφορικά με τους αποδέκτες στους οποίους απευθύνεται. Ζητάει δε το ονοματεπώνυμο του συντάκτη και υπογράφοντα του εν λόγω εγγράφου, παρ’ ότι το έγγραφο φαίνεται να φέρει την επίσημη σφραγίδα του συλλόγου. Τέλος αναφέρει ότι δεν απαντά σε ανώνυμες επιστολές και κυρίως σε επιστολές με τόσο απαράδεκτο και προσβλητικό ύφος όπως η προαναφερόμενη. Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Δημάρχου Κυθήρων:

«Απέστειλα πριν λίγο το παρακάτω κείμενο στο email: politistikospotamou@gmail.com:
Στις 22/03/2022 και ώρα 11:13 π.μ. ελήφθη επιστολή τριών(3) σελίδων στο κεντρικό email του Δήμου μας με αποστολέα το email politistikospotamou@gmail.com, άνευ λοιπών τινών στοιχείων.

ΕΠΕΙΔΗ το ύφος της εν λόγω επιστολής είναι απαράδεκτο και προσβλητικό αναφορικά με τους αποδέκτες στους οποίους απευθύνεται (Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο, Τοπική Κοινότητα) και εκφεύγει κατά πολύ της προσήκουσας κοσμιότητας με την οποία πρέπει να συντάσσονται τα έγγραφα και οι επιστολές προς τους δημόσιους φορείς,
ΕΠΕΙΔΗ η εν λόγω επιστολή δεν τιτλοφορείται, ούτε και αναφέρει το ονοματεπώνυμο του συντάκτη και κυρίως του υπογράφοντος,
ΕΠΕΙΔΗ τα έγγραφα των Συλλόγων πρέπει να υπογράφονται αποκλειστικά από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα τους και όχι να αποστέλλονται υπό καθεστώς ανωνυμίας ή με το αόριστο «το ΔΣ»,

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ:
1. Να μας γνωρίσετε εάν το εν λόγω έγγραφο απεστάλη πράγματι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμού Κυθήρων.
2. Να μας γνωρίσετε τον αριθμό της απόφασης του Δ.Σ. με την οποία αποφασίστηκε η σύνταξη και αποστολή του εν λόγω εγγράφου κοινοποιώντας μας σχετικό επικυρωμένο αντίγραφο αυτής, όπου να εμφαίνεται με σαφήνεια εάν αυτό τέθηκε σε ψηφοφορία ως προς το ύφος και το περιεχόμενό του και εάν εγκρίθηκε ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία, στη δε τελευταία περίπτωση πόσες αρνητικές ψήφοι υπήρξαν.
3. Να μας γνωρίσετε τον συντάκτη και τον υπογράφοντα του εν λόγω εγγράφου.

Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή δεν απαντά σε ανώνυμες επιστολές και κυρίως σε επιστολές με τόσο απαράδεκτο και προσβλητικό ύφος όπως η προαναφερόμενη.
Εάν πράγματι επιθυμείτε ενημέρωση επί των θεμάτων που αναφέρονται στην εν λόγω επιστολή (και κυρίως επί των κατά συρροήν ψευδών αναφορών αυτής), αυτό μπορεί να γίνει με εντελώς διαφορετικό ύφος από αυτό της εν λόγω επιστολής.

Παρακαλούμε για άμεση απάντησή σας.
Ευστράτιος Αθ. Χαρχαλάκης
Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 3 =