Καψάλι, κότερα, σκάφη, μαρίνα
Το superyacht Planet Nine στα Κύθηρα © George Samios

Ένα από τα πιο σύγχρονα superyacht περιπέτειας αφίχθη σήμερα στο Καψάλι των Κυθήρων. Πρόκειται για το Planet Nine μεγάλη ποικιλία από βοηθητικά σκάφη και πρωτοποριακό συνδυασμό τεχνολογίας και πολυτέλειας, μέχρι ένα ελικοδρόμιο με ελικόπτερο. Έχει μήκος 73 μέτρων.

Ένας πραγματικά πρωτοποριακός συνδυασμός τεχνολογίας και πολυτέλειας

Το Planet Nine είναι μια κατηγορία από μόνο του. Το εντυπωσιακό νέο σκάφος, είναι ίσως το πιο εξελιγμένο σκάφος για εξερεύνηση του κόσμου – ένας πραγματικά πρωτοποριακός συνδυασμός τεχνολογίας και πολυτέλειας.

Τι διαθέτει το Planet Nine;

Σε ένα μελλοντικό κλασικό ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας, το Planet Nine θα είναι το σπίτι σας στο πιο απομακρυσμένο προορισμό και στο πιο αντίξοο περιβάλλον.

Το πλήρωμα των 20 ατόμων έχει επιλεγεί ειδικά για τις γνώσεις του σε πεζοπορία, καταδύσεις, fitness και αναρρίχηση.

Η Διαμονή παρέχεται για έως 12 άτομα σε 8 καμπίνες αποτελούμενες από μια master, μια VIP, μια δίκλινη και 5 διπλές σουίτες. Το σαλόνι προσφέρει πανοραμική θέα 180 μοιρών.

Τα βοηθητικά σκάφη και τα παιχνίδια είναι ασύγκριτα

Τα βοηθητικά σκάφη και τα παιχνίδια του Planet Nine, είναι high-concept και εντυπωσιάζουν με τις δυνατότητές τους. Επίσης διαθέτει εξοπλισμό για κάθε περιπέτεια – από mountain bikes και τζετ σκι, μέχρι sea bobs και σχοινιά αναρρίχησης. Τα σκι και τα snowboards τραβούν την προσοχή ανάμεσα στον καταδυτικό εξοπλισμό και τα kite surfs.

Το καλύτερο απ όλα όμως, είναι τα τρία ειδικής παραγγελίας Rupert Marine Ribs, κάθε ένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο με εσω-εξωλέμβιες μηχανές Volvo με διπλό στήριγμα. Σχεδιασμένα για ακραίες συνθήκες, αυτά τα φουσκωτά σκάφη μπορούν να μεταφέρουν τους οδηγούς τους σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη ακτή επιθυμούν.

Απογειωθείτε από το ελικοδρόμιο του σκάφους

Το Planet Nine είναι επίσης ένα από τα ελάχιστα γιοτ που μπορούν να καυχηθούν για το ελικοδρόμιό τους. Όταν δεν φιλοξενεί το ελικόπτερο MD 902 (ένα μοντέλο επιλεγμένο, από την DEA στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους πιλότους διάσωσης σε όλο τον κόσμο), το ελικοδρόμιο μπορεί να μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ / βόλεϊ ή σε υπαίθριο κινηματογράφο – ιδανικό για να δείτε κλασικές ταινίες.

Το Planet Nine είναι το μοναδικό γιοτ για τους πραγματικά τολμηρούς και ατρόμητους – πηγαίνει εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να πάνε, και με αυτό ζείτε όπως οι άλλοι δεν τολμούν να ζήσουν. Για τους εξερευνητές κάθε επιπέδου, δεν υπάρχει υποκατάστατο.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 11 =