koronoios-patty

Άλλη μία ζωή χάθηκε στη μάχη με τον κορονοϊό, χωρίς να διαθέτει το όπλο του εμβολιασμού στα χέρια της.

Αυτή τη φορά, τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα κύησης. Η 38χρονη δικηγόρος έφυγε από τη ζωή μετά από ένα μήνα νοσηλείας σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς».

Η 38χρονη δεν είχε εμβολιαστεί ακόμα αφού περίμενε, μετά την συμβουλή του γυναικολόγου της να γεννήσει πρώτα, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 στον έβδομο μήνα της κύησής της.

Το παιδί γεννήθηκε με καισαρική ώστε να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα που πάλευε με τις επιπλοκές της λοίμωξης της Covid-19.

Οι οικείοι της έκαναν έκκληση για αιματοδοσία ώστε να κρατηθεί στη ζωή η «Πάττυ», όπως την αποκαλούσε ο στενός της κύκλος, δυστυχώς όμως κατέληξε σήμερα. (1/12)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη δικηγόρος είχε υποβληθεί σε επέμβαση εξωσωματικής οξυγόνωσης των πνευμόνων, μία τεχνική που δίνει αίμα στην καρδιά και οξυγόνο στα πνευμόνια. Αυτή ήταν και η ύστατη προσπάθεια των γιατρών να σώσουν τη ζωή της. Δυστυχώς, η Πάττυ δεν κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Όπως είχε δηλώσει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, η κόρη του είχε κάνει αγώνα για να αποκτήσει ένα μωρό, κι αυτό που την τρόμαζε, ήταν να κάνει το εμβόλιο.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 10 =