pcr-test

Μετά το Δήμο Νεάπολης Συκεών στη Θεσσαλονίκη που κατάφερε να εξασφαλίσει στους δημότες το PCR Test στη τιμή των 27 ευρώ, αλλά και τον Δήμο Χαλανδρίου που κατάφερε να κλείσει συμφωνία έναντι 25 ευρώ, σειρά πήρε ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που κατάφερε να κλείσει πολύ καλύτερη συμφωνία από αυτή που πέτυχε να εξασφαλίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι λοιπόν, μοριακό τεστ στα 28 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η τιμή χρέωσης των PCR τεστ για τον κορoνοϊό από τα διαγνωστικά κέντρα και τις ιδιωτικές κλινικές είναι 47 ευρώ.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα voria.gro Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας την περίοδο μάλιστα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία, προχώρησε σε συμφωνία με μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, που βρίσκεται στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 50, στην περιοχή του Ευόσμου.

Έτσι εξασφάλισε χαμηλότερη τιμή για τη διενέργεια μοριακού τέστ. Πλέον, οι γονείς και τα παιδιά τους, καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου με τις ειδικές βεβαιώσεις που θα προμηθευτούν από τον Σύλλογο, θα δικαιούνται αποκλειστικά τη διενέργεια pcr test στα 28 ευρώ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 1 =