patra-epeigonta

Στην καρέκλα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας άφησε την τελευταία του πνοή ένας κάτοικος της περιοχής και πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου, έχοντας έντονους πόνους στο στομάχι.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να κλονίσει και πάλι τους κατοίκους της Πάτρας, σχεδόν ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας 49χρονος, ο οποίος πέθανε από έμφραγμα λίγη ώρα αφότου έφυγε από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» (13/7).

Τότε τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε με αποτέλεσμα να τον παραπέμψουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Όσον αφορά το νέο περιστατικό, ο άτυχος άνδρας πέθανε μέσα στο νοσοκομείο, περιμένοντας να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Ο ασθενής μετέβη με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο γιατί είχε έντονους πόνους στο στομάχι του.

Αφού έφτασαν μαζί στα Επείγοντα, ο άνδρας περίμενε τη σειρά του για να εξεταστεί από τους γιατρούς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γνώμη», ο ίδιος ένιωσε αδιαθεσία και έγειρε στο πλευρό της συζύγου του, λέγοντάς της ότι «δεν αισθάνεται καλά».

Τότε η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια ωστόσο, παρά τις κινητοποιήσεις των γιατρών, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς όπως διαπιστώθηκε αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + 2 =