Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης προχώρησαν οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα. Η Ρούλα και ο Μάνος, η μητέρα και ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, μίλησαν για όλα αποκλειστικά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι γονείς μίλησαν για όλα: τα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά τον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν τη μητέρα να εμπλέκεται σε αυτούς.

«Η Μαλένα δε μας έδειχνε σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξύπνησε, με κοίταξε και πριν γυρίσουν οι γιατροί, κατέληξε… Την Ίριδα τη βρήκε νεκρή η αδερφή μου. Προσπαθούσα να κάνω ανάνηψη στην κουζίνα μέσα στον πανικό μου… Η Τζωρτζίνα είχε δει και τις δύο αδερφές της να πεθαίνουν. Ήταν ένα πανέξυπνο παιδί που καταλάβαινε τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα των κοριτσιών, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που τα παιδιά της άφηναν την τελευταία τους πνοή.

«Έγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας». Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος. «Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε», λέει από την πλευρά της η 33χρονη Ρούλα. «Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου γιατί προφανώς υπάρχουν εγκλήματα και εγκληματίες αλλά εμείς δεν είμαστε εγκληματίες», τόνισε η μάνα. Και συνέχισε ο πατέρας: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να κινούμαστε νομικά. Πολλοί δημοσιογράφοι για ένα κομμάτι ψωμί πέσανε πολύ χαμηλά. Είπαν πολλά χωρίς να ξέρουν τίποτα».

Ο πατέρας των τριών παιδιών δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, σημειώνοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να πειράξει κανείς τον απεινιδωτή της Τζωρτζίνας. Η μητέρα συνέχισε λέγοντας πως την αποκαλούν φόνισσα και πως αρκετοί πιστεύουν πως έχει στήσει το τέλειο έγκλημα. «Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα, αυτά μου λένε την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου», ανέφερε. «Θέλω να απαντήσω μόνο και μόνο, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Κανένας όμως δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως ζω εγώ τώρα. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, ήμουν δίπλα τους. Με τι λογική; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό», είπε.

«Δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό το κομάτι, έχουμε φτάσει στο αμήν. Έφτασα σε σημείο να ανεβάσω πίεση και είμαι 30 χρονών. Να ασχολούμε με την κάθε εκπομπή και τι θα πει ο καθένας. Έχουν γεμίσει παραπληροφόρηση τα πάντα». Παράλληλα, οι δύο γονείς ζήτησαν να κληθούν πρώτοι από την αστυνομία εφόσον χρειαστεί, ενώ εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για «κάθε γιατρό με ταμπέλα που δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση και μιλάει». Ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να βγουν να μιλήσουν πουθενά αλλού. «Θέλουμε να ακουστεί η αλήθεια» είπαν χαρακτηριστικά και κατέληξαν λέγοντας πως «η Τζωρτζίνα μας ενηλικίωσε. Μάθαμε πως είναι η πραγματική αγάπη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 5 =