Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και την εμπλοκή σε αυτούς της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου που συνελήφθη την Τετάρτη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Άφαντος ο Μάνος Δασκαλάκης

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο τρόπος που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας, ενώ όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόραση του OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, είναι άγνωστο το πού βρίσκεται ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Χθες αφότου ενημερώθηκε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και δεν απαντάει σε καμία κλήση. Σήμερα, δεν εμφανίστηκε και στην εργασία του. Επίσης δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το ραντεβού που είχε ο πατέρας με τον συνήγορό του.

Έρευνες για το από πού προμηθεύτηκε η Πισπιρίγκου την κεταμίνη

Είναι πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο να προμηθευτεί κάποιος την κεταμίνη από κάποιο κατάστημα. Πρόκειται για ένα φάρμακο που ανήκει στις ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με τον Νίκο Γιαπρακά, κατά μία εκδοχή υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένα άτομα που διατηρούν σχέσεις με την Πισπιρίγκου εργάζονται σε φαρμακαποθήκη και ερευνάται το ενδεχόμενο να της τα προμήθευσαν αυτοί. Ωστόσο φαίνεται πως αυτές οι φαρμακαποθήκες δεν διακινούν κτηνιατρικά φάρμακα.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές έχουν κατασχέσει τον υπολογιστή και το κινητό της 33χρονης, και ψάχνουν και εκεί να βρουν ηλεκτρονικά ίχνη για να εντοπίσουν από του που θα μπορούσε εντέλει να προμηθευτεί την κεταμίνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − four =