patoulis-adamidis-open
Φωτογραφία Αρχείου

Μετά την επική «σφαγή» Πατούλη – Αδαμίδη στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN το πρωί της Πέμπτης, 18/02, για τον καταλογισμό ευθυνών για το blackout στα βόρεια προάστια λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», ο περιφερειάρχης Αττικής επανήλθε για το θέμα στην ίδια εκπομπή.

Ο κος Πατούλης, αφού τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας σε ανάλογες περιπτώσεις, είναι η πρόληψη, επέρριψε τις ευθύνες για τον συντονισμό των ενεργειών, στους αρμόδιους φορείς του ΔΕΔΔΗΕ, σε διαχρονική βάση. Απέφυγε όμως να τοποθετηθεί πάνω στην πρόσφατη ενόχληση του πρωθυπουργου, Κυριάκου Μητσοτάκη για «πινγκ πονγκ ευθυνών των διαφόρων φορέων» και αρκέστηκε στο να σημειώσει ότι όσον αφορά την Περιφέρεια, ανταποκρίθηκε στις δικές της αρμοδιότητες, δηλαδή στο καθάρισμα των κεντρικών δρόμων. «Αν θέλουν να μας δώσουν κι άλλες αρμοδιότητες, εδώ είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι αρμοδιότητες είναι ξεκάθαρες και εναπόκειται στο συντονιστικό του κράτους, να φέρει όλους τους φορείς στο κομμάτι της επικινδυνότητας. Αυτό και έπραξε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», συμπλήρωσε ο κος Πατούλης. «Αλλά, να μην μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι», κατέληξε.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 5 =