patoulis-adamidis-open
Φωτογραφία Αρχείου

Στον αέρα της πρωινής εκπομπής του OPEN, “Ώρα Ελλάδος”, φιλοξενήθηκαν, τόσο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, όσο και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι οποίοι και κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις για την συνεχιζόμενη ταλαιπωρία που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες των βορείων προαστίων, που παραμένουν χωρίς ρεύμα (και σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς νερό) εξαιτίας της διακοπής της ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε από πεσμένα δέντρα λόγω του χιονιά.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο κος Αδαμίδης υποστήριξε ότι οι εναερίτες τεχνικοί της υπηρεσίας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, δεν ήταν σε θέση σε πολλές περιπτώσεις να επιτελέσουν τα καθήνοντα τους, λόγω του ότι οι δρόμοι δεν είχαν καθαρίσει από τα πεσμένα δέντρα. Την ευθύνη για αυτό απέδωσε στην Περιφέρεια, ενώ κατηγόρησε προσωπικά και τον ίδιο τον κο Πατούλη για την χθεσινή φωτογράφησή του στην πλατεία Συντάγματος, εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδεια», την ώρα που θα έπρεπε να συντονίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η τοποθέτηση αυτή του κου Αδαμίδη, προκάλεσε την τηλεφωνική παρέμβαση του κου Πατούλη, ο οποίος σε έντονο ύφος δήλωσε πως τόσο η Περιφέρεια, όσο και ο ίδιος προσωπικά, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές για να επιληφθούν της κατάστασης. «Τον κο πρόεδρο της ΔΕΗ, δεν τον είδα πουθενά όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει ότι το ρεύμα έχει κοπεί σε μεγάλο μέρος των βορείων προαστίων, και το έργο των τεχνικών της ΔΕΗ δεν εμποδίζεται στις πλείστες εξ αυτών από πεσμένα δέντρα.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι διαφωνούν και κάπου εκεί η συζήτηση ολοκληρώθηκε άδοξα, με τους παρουσιαστές να μένουν με την απορία για το ποιος τελικά φέρει την ευθύνη για το επιτελικό μπάχαλο που έχει αφήσει μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού ολόκληρων περιοχών δίχως ρεύμα, νερό και θέρμανση μέσα στο καταχείμωνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − twelve =