Η Φιλαρμονική συνεχίζει την σειρά συναυλιών που πραγματοποιεί τον Αύγουστο, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κυθήρων, με την συναυλία στο Λιμανάκι του Αβλέμονα παίζοντας μια επιλογή διασκευών από το ρεπερτόριό της. Ο χώρος της συναυλίας είναι ο πλέον ειδυλλιακός και οι κάτοικοι καθώς και οι επισκέπτες από τα πεζούλια και τα βραχάκια όπου κάθονταν ήταν ένα εξαιρετικό κοινό. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν! Επόμενη συναυλία την Πέμπτη 18 του μήνα στις 21:30 στον Μυλοπόταμο.

Ο διευθυντής της μπάντας μας Παναγιώτης Λευθέρης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της, τους εθελοντές μουσικούς και τις οικογένειές τους, που παρά τις δυσκολίες του Αυγούστου υποστηρίζουν σθεναρά αυτές τις εκδηλώσεις προς χάριν της προβολής των καλλιτεχνικών επιτευγμάτων της τοπικής μας κοινωνίας και της αγάπης τους για την μουσική:

Τρομπέτες: Μάνος ΤριφύλληςΚώστας ΓκοργκολήςΧρύσα ΚουτσιαύτηΝίκος ΚασιμάτηςΧρυσούλα Κατσουλώτου. Αλτικόρνα: Γιώργος ΚασιμάτηςΕλένη ΜάληΘανάσης Σάμιος. Ευφώνια και βαρύτονα: Γιώργος ΧρυσαφίτηςΦώτης Γερακίτης,  Χρόνης Γερακίτης. Σαξόφωνα: Seppo SekuStéphane Sclison.Τούμπα: Θανάσης Τριφύλλης. Κρουστά: Γιώργος Φίλιππας, Χριστίνα Κάραζη, Νίκος Τσατσόγλου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen + nine =