Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς παντρεύτηκαν το Σάββάτο σε μια πολύ μικρή τελετή, στο Λας Βέγκας.

Η λατίνα τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το γάμο τους στο Βέγκας στο ενημερωτικό της δελτίο την Κυριακή, τελειώνοντας την επιστολή με ένα νέο όνομα “κυρία Τζένιφερ Λιν Άφλεκ“.

«Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια γάμου με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου», έγραψε η Λόπεζ. «Μόλις φτάσαμε στο μικρό άσπρο παρεκκλήσι περιμέναμε μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για λίγα λεπτά, και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες».

Η Λόπεζ έγραψε ότι φορούσε ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ο Άφλεκ ένα σακάκι από την ντουλάπα του. «Διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για την υπόλοιπη ζωή μας”, έγραψε. “Στο τέλος ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε».

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2002 με τα φώτα των media και των θαυμαστών να είναι συνεχώς στραμμένα πάνω στους… “Bennifer” ενώ και οι ίδιοι δεν δίσταζαν να εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς έφτασε και η πρώτη πρόταση γάμου από τον Άφλεκ. Η εμμονή των media οδήγησε το ζευγάρι στην αναβολή και τελικά στην ακύρωση του γάμου τους.

Το Ιούνιο του 2004 η τραγουδίστρια έχοντας πλέον αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον Άφλεκ παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά την Emme και τον Max. Από τη μεριά του ο Άφλεκ προχώρησε και αυτός στην επόμενη σχέση του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Παντρεύτηκαν το 2005 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Violet, την Seraphina και τον Samuel.

Και οι δύο γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο και οι δυο τους κατάφεραν να επανασυνδεθούν δίνοντας στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 5 =