Πέμ, 10 Ιου 2025
Loading weather...

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Εκτός ΜΕΘ πνίγονται άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου

«Η ευθύνη για την νοσηλεία ασθενών εκτός ΜΕΘ, ανατίθεται σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν πνιγεί άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία, τότε τί είναι;», αναρωτήθηκε ο ανεξάρτητος -μετά και την διαγραφή του από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των χθεσινών δηλώσεών του στη Βουλή- βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος μιλούσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, την Παρασκευή, 17/12, ανέφερε ότι το επίδικο δεν είναι ο ίδιος αλλά μια έκθεση (η έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα) που κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει.

«Ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής, ο οποίος υπενθύμισε πως οι δύο καθηγητές που συνέταξαν την εν λόγω έκθεση, «λένε ότι ενημέρωσαν τους πάντες».

Δημοφιλή Άρθρα

Νοσοκομείο Κυθήρων – Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική

Σειρά κρίσιμων αποφάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του έλαβε...

Ζουρίδα – Η αλεπουδίτσα των Κυθήρων

Η ζουρίδα είναι άγριο ζώο της νύχτας στο μέγεθος...

Κώστας Ουράνης, ποιητής

 Ο Κώστας Ουράνης ανήκει στο λογοτεχνικό ρεύμα του νεορομαντισμού....

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Σταματίνα Βάρδα και Κωνσταντίνα Φατσέα υποψήφιες με τον Στράτο Χαρχαλάκη

Δύο ακόμη υποψηφιότητες συστήθηκαν στους πολίτες από την παράταξη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img